Хороскоп: lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и

...
Хороскоп: lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и
Коментари Харесай

Хороскоп 25 юли: Много кофти ден за 4 зодии. Дева - тъжен ден, Телец - в никакъв случай не...

Хороскоп: lamqta.com

Овен 
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства. 

Телец

Днес доверието ще стане препъни-камъкв връзките Ви с обичания човек. Имено заради неговото неявяване сред Вас може да зародят доста горещи разногласия, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последици. Постарайте се да вярвате и дайте опция да повярват и във Вас.
 

Близнаци

Този ден ще Ви донесе доста грижи и ще показа пред Вас голям брой задания, изискващи неотложно позволение. Въпреки че имате не малко надеждни съдружници, по-голяма част от работата ще се наложи да изпълнявате независимо. Пък и никой не би се справил с нея по този начин добре, както Вие... Вечерта са вероятни приятни срещи или посещаване на културни мероприятия. Дръжте се по-близо до креативен настроените персони, тъй като общуването с тях ще разшири Вашите хоризонти.
 

Рак

Днес Вие ще бъдете ненапълно груби с Вашия обичан човек, даже и сами да не забелязвате това. Може пък през днешния ден чувствителността му ще се окаже нараснала? Така или другояче звездите Ви предлагат да внимавате за това, което говорите, а и по какъв начин го казвате....
 

Лъв

Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внесте бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става! При Вас това се получава сносно...
 

Дева

Тъжен ден, който в действителност може да Ви закара, да си спомните тъжната история на Ромео и Жулиета. На пътя Ви може да се изпречват най-абсурдни трудности, създавани главно от родственици и близки. Не позволявайте никакви условия на домашните, да Ви накарат да отмените срешата си!
 

Везни

Днес на Вашия обичан човек няма да се наложи за всичко да Ви наполня няколко пъти. По-скоро Вие ще влезете в ролята на негов органайзер, с цел да му подсказвате какво би трябвало да прави по-късно и какво не би трябвало да не помни.Важното е да вършиме това естествено и внимателно, с цел да не обидите или унижите Вашата половинка.
 

Скорпион

Днес си коства да поговорите със своя обичан човек за високото и дълбокото. Не, несъмнено, за Айфеловата кула и Марианската котловина, а за просвета, изкуство, лирика, философия и други забавни неща. Навярно има какво да си кажете един на различен и защо да обмените мнение...
 

Стрелец

Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.
 

Козирог

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и дребни контузии по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа - нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното деяние. Запазването на мира в връзките с околните става сложна задача. Ще се наложи да вършиме отстъпки, а упоритостта Ви може да докара до спор. Приятели, попаднали в комплицирана обстановка, ще се извърнат към Вас за съвет. 
 

Водолей

Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.
 

Риби

Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР